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Revisions are shown in red. 

 

Question 538, p. 58 

 

The second sentence of the question should read as follows: 

  

A structural steel worker is erecting steel columns and beams on a concrete slab on grade. The 

minimum height at which the steel worker on a walking/working surface is required by federal 

OSHA standards to have fall protection is most nearly: 

 

(A)  39 in. 

(B)  6 ft 

(C)  15 ft 

(D)  30 ft 

 

 

Solution 538, p. 97:  

  

The solution should read as follows: 

 

Reference: OSHA 29 CFR 1926.760 (a) (1) of Subpart R. 
 
This paragraph states any person engaged in steel-erection activity must be protected from fall 

hazards if on an unprotected edge more than 15 feet above a lower level. 
 
THE CORRECT ANSWER IS: (C) 

 

 

 

 

 


